Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gensyn på dk4: The Kilkennys - Koncert på Paris Texas

Sydvest for Irlands hovedstad, Dublin, ligger den lille by, Kilkenny. I byen finder man et af landets smukkeste slotte, en hovedgade med syv pubber i træk og ikke mindst en af Irlands mest talentfulde musikgrupper inden for traditionel irsk folkemusik, The Kilkennys.

Gruppens medlemmer mødtes i skolen med en fælles interesse og passion for den irske folkemusiktradition. I over 15 år har gruppen turneret rundt i Irland og spillet på den samme pub hver tirsdag, hvilket har givet dem et velkendt navn på den irske ø, det er her vi fangede dem tilbage i 2012 til en skøn koncert.

De spiller ikke længere på den samme pub, til gengæld er de begyndt at turnere også til udlandet – og de kan opleves i Danmark til efteråret.



”Gensyn på dk4” giver dig mulighed for at se nogle af de skatte vi gemmer i vores arkiver. Bare fordi en samtale er forgået tilbage i de dage, hvor fjernsyn blev produceret i SD, eller med personer, der ikke er mere, kan der stadig være guld at hente. Vi håber i nyder vores ”vindue”. 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.