Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gensyn på dk4: Kunst i øjet - Sonny Asemota

Ole Lindboe var journalist, kunstkender og eventyrer. En af hans store passioner var kunst, særligt havde han øje for de nye spændende kunstnere, der var på vej.

I dk4’s kunstmagasin Kunst i øjet mødte han adskillige danske kunstnere, ikke kun de nye – også de veletablerede – i samtale om kunst, arbejdsprocesser og inspiration.
Det blev til gode dybe samtaler, usentimentale og bramfrie. I overensstemmelse med hans enke, giver vi på dk4 nu mulighed for et gensyn med dansk kunst og en passioneret formidler.

Kunstneren Sunny Asemota er ofte på sporet af begrebet identitet i sine farvestærke og ekspressive billeder. Hans fader er fra Nigeria og moderen fra Aalborg, og selv har hans rejst ganske meget, og han kalder sig for en nomade, også kunstnerisk set.

Her i programmet havde han lige haft succes med en udstilling med billeder fra Cuba.
Sunny Asemota er gæst hos Ole Lindboe i denne udgave af ”Kunst i øjet”, der også rummer eksempler på nogle af kunstnerens værker.

”Gensyn på dk4” giver dig mulighed for at se nogle af de skatte vi gemmer i vores arkiver. Bare fordi en samtale er forgået tilbage i de dage, hvor fjernsyn blev produceret i SD, eller med personer, der ikke er mere, kan der stadig være guld at hente. Vi håber i nyder vores ”vindue”.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.