Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Kniv og gaffel: The Diner 59

Langs E45 lidt nord for Vejle ligger Danmarks første og eneste motorvejs diner – nemlig The Diner 59. The Diner 59 åbnede dørene  for sine første gæster i sommeren 2015 og er den 3. i rækken af makkerparret Lars Nipper og Morten Schaumanns diner-restauranter i ægte amerikansk 50’er stil.

Siden Lars Nipper og Morten Schaumann startede deres første diner i M.P. Bruunsgade i Aarhus i 2011, har særligt menukortet udviklet sig en del. Efter starten i 2011 blev The Diner lynhurtigt kendt for deres velsmagende burgere, men i dag indeholder menukortet et bredt udvalg af morgenmad, frokostretter og aftensmåltider. Ene og alene af sunde og nærende måltider, som er lavet helt fra bunden, præcis som tanken var med de første amerikanske diners, da de så dagens lys i slutningen af 1800-tallet.

I køkkenet laver køkkenchefen Joachim Sørensen eksempler fra The Diner’s menukort i dag. Han laver først Elvis’ favoritmorgenmad ”Triple Trouble” og viser, hvordan man tilbereder spareribs, så kødet falder af benene. Joachim afslører også opskriften bag The Diner’s saftede og sprøde Crispy Chicken, og de færdige kyllingefileter laver han til den populære Kansasburger. Ingen burger uden milkshake, og derfor slutter Joachim naturligvis af med at lave den lækre og cremede Oreo-shake og amerikanernes favorit Coke Float.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.