Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Kvinderne fra Borgen (2): Når de politiske ledere ikke tør lede

Statsministeren, ministrene, partiformændene og partilederne er centrale politiske ledere. Men hvad sker der, når de og andre politiske ledere viger tilbage for at lede eller ikke tør tage lederskabet? Hvad er baggrunden for denne situation?

Hvorfor er det blevet sådan? Hvilke eksempler findes der på manglende mod til politisk ledelse? Frygter magthaverne magten, eller er de bare bange for at miste magten? Hvilken rolle spiller den stigende brug af konsulenter i denne sammenhæng? Hvad skal der til for, at de politiske ledere igen tør påtage sig lederskabet? Hvilken betydning har det manglende mod til politisk ledelse for den voksende politikerlede?

Mimi Jakobsen, Pia Christmas-Møller og ordstyrer Fatma Øktem stiller skarpt på manglende mod til politisk lederskab og politikerlede i denne udgave af ”Kvinderne fra Borgen”.

"Det er så let at tale politik og politikere ned og puste til den ulmende politikerlede. Vi ønsker nærmest at tale politik op og være med til at genvinde respekten for de folkevalgte og deres arbejde. Men vi lægger ikke fingrene imellem, når det bliver for selvfedt, hyklerisk, latterligt, komisk, utroværdigt eller direkte usandt", forsikrer Mimi Jakobsen og Pia Christmas-Møller.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.