Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Neighbours & Friends: ”Kom igen”

I efteråret 2016 tog Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends atter på turne uden for de vante rammer i Mariehaven. Med dansksprogede tekster og musik i den folkrockede ende var det atter tid til at præsentere publikum for, hvad bandet i Mariehaven formår, uden de mange kendte solister. Og det er folkeligt og ægte på den gode måde!

Helge Engelbrecht udtalte ”Vi har været meget spændte i forhold til at optræde inden døre og i en anden sammenhæng end Mariehaven, men publikum har virkelig taget godt imod. Jeg tror også, det har været lidt af en øjenåbner for folk, der forbinder os med de mange kendte solister, der også er på plakaten i Mariehaven. Her gælder det vores egen koncert og vores eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Vi glæder os.” lyder det fra Helge Engelbrecht. ”Vi stiller i stærkeste opstilling og lover publikum det bedste af det bedste.”
Koncert med Neighbours & Friends - ”Kom Igen” fra Aarhus Musikhus, her på dk4!


Medvirkende:
Neighbours & Friends, Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted, Allan Nagel, Casper Hundebøl, Thomas Gundal, Michael Graubæk, Sidsel Marie Michelsen, Sine Bach Rüttel.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.