Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2017 (5:10)

Sommeren 2017 var på mange måder fantastisk i Mariehaven i Ansager. Dels var sommersolen med hele vejen, og dels var der så mange musikalske stjernestunder, at sommeren kommer til at gå over i historien hos Helge Engelbrecht som én af de bedste i Mariehaven.

I dette program fortæller legendariske Henrik Krogsgaard om sit liv med musikken og tager alle med ind i sit musikalske univers – og tager samtidig behørigt fat om fællessangen i skønt samarbejde med harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg. Skuespiller og sanger Marianne Mortensen og ægtemanden, sanger og sangskriver Michael Vesterskov, får himlen til at åbne sig på smukkeste vis, mens Sidsel Maria Michelsen leder fællessangen i ”Jeg ejer både mark og eng”. BrassFlavour serverer traditionel jazz, tilsat ungdommelig energi og spilleglæde, i nummeret ”Darktown Strutters Ball”, og endelig sætter Mike Tramp tingene helt på plads med sin egen sang ”Live To Tell” og ikke mindst ”Boom Boom” i selskab med Tommy Rasmussen og Helge Engelbrecht. Neighbours & Friends er her, der og allevegne også i dette program og som altid under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg Olesen.

Medvirkende:
Mike Tramp, Henrik Krogsgaard, Marianne Mortensen og Michael Vesterskov, BrassFlavour samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen.

Vært: Helge Engelbrecht.

Sommersang i_Mariehaven_2017_5_Mike_Tramp_lilleSommersang i_Mariehaven_2017_5_Marianne_Mortensen_og_Michael_Vesterskov_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.