Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Linda Andrews - live fra Studio 55

Linda Andrews har arbejdet med musik det meste af sit liv. Som lille pige sang hun i de lokale kor på Færøerne, og som 21-årig tog hun springet og rejste til Danmark for at leve som backingsanger. Det var først, da hun i 2009 vandt X Factor, at hun fandt selvtilliden til at gå efter en solokarriere.

Det er gået over alt forventning med karrieren. Måske har hendes musik ikke ligget nummer et på de officielle hitlister, men musikken lever i bedste velgående rundt på scenerne i det ganske land – og i april 2018 kom så hendes fjerde soloudspil, om hvilket hun bl.a. siger “Jeg kan ikke gemme mig bag andre denne gang - her er det Linda Andrews for fuld udblæsning og i alle facetter, og det har jeg det rigtig godt med.”

Koncerten her på dk4 er en ren overflod af lettilgængelige ballader med de smukkeste korarrangementer. Også koret, hvor Linda Andrews udfolder sit Gospel talent “The Amazing Gospel Singers”, er med på enkelte numre, men tag ikke fejl, koncerten er med vægt på det poppede, selvom Lind Andrews også leger med genrer som rock og country og udfolder sit talent for ballader.

Medvirkende: Linda Andrews – vokal, Mikael Nordmark - keyboard, Maciej Szymczynsk - bas, Flemming Danielsen - guitar, Björn Jönsson - trommer og Claus Christensen, Nadia Nouamani, Claes Wegener og Tilde Vinther - kor.
Samt et besøg af “The Amazing Gospel Singers” under ledelse af Linda Andrews.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.