Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert og musikfortælling med pianist Maria Bundgård - live fra Studie 55

Den unge danske pianist Maria Bundgård har rejst længe i musikken – og langt. Hun har studeret på det kongelige danske musikkonservatorium, Fryderyk Chopin University of Music in Warsaw og endelig på Schola Cantorum de Paris.

Hun startede med at spille i 2001, og allerede i 2006 deltog hun som den danske deltager i Steinway Piano Festival i Hamborg under vejledning af Marianna Shirinyan. Siden førte vejene forbi Warszawa og Paris, hvor den musikalske udvikling blev styrket.

I 2016 udkom den første cd ”the sound of Water” med værker, der hovedsagligt var tilegnet vand, efterfulgt af bogen “Lyden af vand”, der fortalte historien om værkerne og om arbejdet med musikken. Senere samme år udkom cd´en ”From Russia With Love” og bogen ”I begyndelsen var klangen”, der var en mere personlig skildring af arbejdet med musikken, og de oplevelser, der følge med, når man rejser ud i verden.

I denne koncert kan man tage med på rejsen, når hun læser op fra bogen og spiller numre af bl.a. Franz Liszt: Frédéric Chopin, Arvo Pärt og Claude Debussy.
God fornøjelse, her på dk4!

De kulturelle saloner bliver vækket til live, rundt om i det ganske land, som et modspil til den moderne hverdag med hurtige overskrifter og folks zappen rundt. 
Med tid til fortælling og fordybelse, er programserien ”Koncert og musikfortælling” et oplagt program til dk4. Her er vi i selskab med unge talentfulde musikere og præsenteres for små anekdoter og musik af ypperste karat.

Koncert og_musikfortaelling_med_pianist_Maria-Bundgaard_2_deinterlaced_900x405
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.