Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med André Rieu: The Magic of Maastricht - 30 years of The Johann Strauss Orchestra

2018 var året, hvor André Rieu kunne fejre 30-års jubilæum med sit orkester, den 1. januar 1988, efter at have spillet sammen i et halvt år, holdt de deres første koncert.

30 år er ikke mange orkestrer forundt, men forholdet i orkestret er heller ikke helt almindeligt, André Rieu betragter det nærmest som en del af sin familie. Hvilket nok er en god ting, når man som dem rejser rundt i verden det meste af året. Kigger man på deres turplan i 2018/2019 er det lande som Australien, Irland, England, Skotland, Holland.. – og så lige resten af Europa, der er næste stop.

Denne jubilæumskoncert fra Vrijthof-pladsen i Hollland stadfæster André Rieus popularitet og sætter en stor fed streg under hans succes. Vrijthof-pladsen danner for 13. gang scenen for det store setup med titusindvis af mennesker – et publikum, der kommer for at dele den musikalske glæde og nyde humoren, der strømmer ud fra scenen. Her er ingen snobberi, kun respekt over for musikken og de kunstnere, der deler deres ekspertise.

Genremæssigt kommer André Rieu derfor også vidt omkring; ”Think of Me” fra Phantom of the Opera”, ”Highland Cathedral” et nummer for sækkepiber ” ”Love Me Tender”, ”Bund in Shanghai ” på kinesisk og ”Halleluja” af Händel, en glædeshymne til Jesus ære, samt selvfølgelig de smukke valse af Johan Strauss. Alt fremført med oprigtig glæde og nysgerrighed over for de muligheder, og de følelser, som musikken rummer.

En af overraskelserne er gæstesolisten David Hasselhof, der sammen med sin bil Kitt, fra Knight Rider får hele salen til at koge.

Rigtig god fornøjelse!

Koncert med-Andre-Rieu_The_Magic_of_Maastricht_30_years_of_The_JSO_3_800Koncert med-Andre-Rieu_The_Magic_of_Maastricht_30_years_of_The_JSO_800
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.