Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Amalie Thørholm - live fra Studio 55

25-årige Amalie Thørholm er et friskt pust på den danske musikscene. Hun blev uddannet fra det jyske musikkonservatorium som sanger og korledere, hvilket hendes stærke arrangementer bærer præg af. I Maj 2018 fik hun sin debut på den danske popscene.

Hun er stærkt inspireret af 80’erne, hvor de musikalske strømninger i dansk musik kom fra Aarhus og navnene var Thomas, Peter, Anne og Lis.
Hendes tekstunivers er dansk med ordspil og finurligheder tilsat lyden af i dag i samarbejde med produceren Mogens Binderup.
Er du til ny sprød dansk musik, med kærlige hints til en ikke så fjern fortid så hør hvad den unge sangerinde har på hjerte i denne forrygende koncert.

Medvirkende:
Amalie Thørholm - vokal, David Gravgaard Hansen - bas, Signe Kyhl Michno - keys & kor, Rasmus Panhardt Wogelius - trommer, Lasse Baggenæs - guitar & kor.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.