Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Mit liv med Danmark: Lena Dahlgaard

Lena Dahlgaard er ejendomsmægler og medindehaver af Nybolig i Padborg, hvor hun har stor succes med at sælge huse til tyskere. Lena Dahlgaard er født og opvokset i Flensborg som del af det danske mindretal og har gået i dansk børnehave og skole syd for grænsen.

Som 19-årig flyttede hun til Hamborg for at blive selvstændig ejendomsmægler, men valgte efterfølgende også at læse til finansøkonom i Kolding. I denne udgave af ”Mit liv med Danmark” fortæller hun, hvorfor hun føler, at hun er lidt mere tysk end dansk, og hun forklarer, hvorfor hun alligevel endte med at flytte til Danmark, og hvorfor hun valgte at blive ejendomsmægler. I programmet forklarer hun også, hvilke tyskere, der i dag køber huse af hende, hvor de kommer fra, og hvad der lokker dem til Danmark, og hun fortæller om den første tyske familie, som hun solgte et hus til.

Med 11 nye programmer i serien ”Mit liv med Danmark” udbygger dk4 og Flensborg Avis TV samarbejdet for at styrke danskernes kendskab til det danske mindretal i Sydslesvig og for at fremme kulturudvekslingen mellem Danmark og grænseregionen.
I programrækken undersøger vi, hvordan danskere og tyskere syd for grænsen holder fast i deres identitet og deres liv med Danmark. Hvordan det er at leve et liv med Danmark udenfor Danmark, og hvordan det er i det daglige at leve i en både tysk og dansk verden og samtidig holde fast i det danske? Hvordan det er at leve som en del af det danske mindretal i Sydslesvig, og hvordan det er for tyskerne at leve side om side med de ca. 50 000 dansksindede i grænseregionen.
Programvært er chefredaktør Jørgen Møllekær, Flensborg Avis.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.