Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Søstrene Bisp på Borgen Sofie Carsten Nielsen

”Friheds- og menneskerettigheder står altid over religiøse love”. Sådan siger Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre. Hun er hovedpersonen i denne udgave af ”Søstrene Bisp på Borgen”, og i programmet taler hun med biskop Tine Lindhardt om de værdier, hun bygger sine politiske holdninger på.

Sofie Carsten Nielsen er ikke medlem af folkekirken – men hun går gerne til gudstjeneste. Hvorfor gør hun det, og vil hun kalde sine værdier for kristne, lyder nogle af spørgsmålene fra Tine Lindhardt.

Sofie Carsten Nielsens grundsætning eller motto lyder:
”Glem dine værdier, og du er værdiløs”

Hvad driver folketingspolitikerne? Hvad tror de på? Hvilke værdier ligger til grund for deres politiske handlinger? Hvordan ser de på religionens rolle i det offentlige rum og på religionsfrihed? Har de en grundsætning, et motto, en fortælling eller noget andet, der er retningsgivende for deres virke som politiker?

Disse spørgsmål drøfter biskopperne Marianne Christiansen fra Haderslev Stift og Tine Lindhardt fra Fyens Stift, når de i dk4s nye programserie ”Søstrene Bisp på Borgen” rykker ind i Samtaleværelset på Christiansborg og møder en repræsentant fra samtlige partier i Folketinget

”Søstrene Bisp på Borgen” produceres i samarbejde med Fyens Stift og Haderslev Stift.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.