Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2018 (2:8)

Denne udgave af Sommersang i Mariehaven er optaget 21. maj 2018 på en solbeskinnet 2. pinsedag hos Helge Engelbrecht, som gerne inviterer til fest og folkeliv i sin private baghave i lillebyen Ansager i det vestjyske.

Sommersangsorkestret Neighbours & Friends danner som altid den musikalske ramme for solisterne på den store karakteristiske træscene i Mariehaven og dagens program byder bl.a. på Ann-Mette Elten og gemalen Niels Kirkegaard, som leverer en forrygende udgave af måske den mest kendte danske sømandssang overhovedet.

Herudover er der besøg af de fire unge fremadstormende herrer fra Thyborøn, nemlig boybandet The Grandfætters som optræder med egne sange ligesom Anders Graa, der var blandt finalisterne i dk4´s DanskPOP Talent-konkurrence.

De tre søstre Karen, Inge og Signe Juhl, tilsammen The Swinging Sisters er tilbage på scenen i Ansager med herlig swingmusik og så tager Sidsel Maria Michelsen den flotte sang “Man binder os på mund og hånd” under kærlig behandling i selskab med Maries Festival Band.

Endnu en dejlig dag i Mariehaven!

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Ann-Mette Elten, The Grandfætters, Anders Graa, The Swinging Sisters, Maries Festival Band med Sidsel Maria Michelsen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.