Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Cykeludfordringen (4:6): Det bugter sig i bakke, dal

At køre som et hold, kræver tilvænning. Men turen til Fyn er en god start, og snakken går lystigt. Det er nemmere at løse udfordringerne sammen. Nima må dog sande, at prisen for ikke at passe sin træning er høj.

Det kræver lidt ekstra, når ”det bugter sig i bakke, dal” i Cykeludfordringen, her på dk4.

”Cykeludfordringen” er et program om personlig udfordring, motion og fællesskab.

I ”Cykeludfordringen” får 8 helt almindelige danskere en kæmpe udfordring. De får kun 10 uger til at træne sig op til at cykle op på toppen af et af Spaniens længste bjerge, Alto de Aitana. 19 kilometers ondskab med en stærk hældning på 6 % til toppen. Ingen af deltagerne har prøvet at klikke ind i pedalerne på de hurtige racercykler før, og angsten er hos de fleste svær at skjule.

Målet med programmet er at inspirere den danske befolkning til at tage et aktivt valg om at bruge cykling som motionsform. Cykeltræner Rikke Laursen har derfor, i samarbejde med et hold eksperter, designet træningsprogrammet, så det kan vise i reportageform, hvor langt man faktisk kan komme, selvom man stadig skal passe job og familieliv ved siden af.

Rikke Laursen træner til daglig over 200 motionister i Danmark og er kendt for sine stærke evner for at motivere folk til at nå mål, de ikke troede var mulige. Hvert år har hun over 100 motionister med i udlandet for at træne under de varme himmelstrøg i blandt andet Frankrig, Dubai og Spanien.

Der er castet 8 meget forskellige deltagere, som alle har det til fælles, at livet har bidt dem lidt i haserne.
Læs om de enkelte deltagere her

Se et spot for programmet her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.