Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2019 (5:6)

Sommersang i Mariehaven har denne gang besøg af ægteparret Keld og Hilda Heick, der får sig en hyggelig snak med værten Helge Engelbrecht om kærlighed og det at arbejde sammen og samtidig være familie og ægtefolk.

Sangen har haft stor betydning for hele familien Heick, og det mærkes tydeligt, da de træder op sammen med Neighbours & Friends.

Kirsten Siggaard er tilbage i Mariehaven og synger bl.a. ”The Winner Takes It All” mens troubadour og visesanger Anders Mikkelsen tager hele Mariehaven med til sit eget Limfjordsland.
Gry synger sin egen ”Min sang”, trioen Den Lille Cafe optræder med nummeret ”Jeg gi´r mit humør en gang lak” og så har Helge Engelbrecht også denne gang inviteret grandfætrene fra Thyborøn, The Grandfætters med i Mariehaven. Grandfætrene har selv inviteret deres fædre med på scenen for at optræde som The GrandfættersFatters.

Der sker altid noget i Mariehaven. Neighbours & Friends er med her, der og alle vegne og spiller sange på banen fra eget sangkatalog, og så er der solisterier fra Sine Bach Rüttel, Sidsel Maria Michelsen og Morten Husted. Helge Engelbrecht er vært og binder en munter sløjfe på det hele.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Keld og Hilda, Kirsten Siggaard, Gry, Anders Mikkelsen,
The Grandfætters, Den Lille Café, Sine Bach Rüttel, Sidsel Maria Michelsen, 
Morten Husted.

Sommersang i_Mariehaven_2019_5_Grandfaetters_800x450Sommersang i_Mariehaven_2019_5_Keld_og_Hilda_800x450
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.