Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Godt og blandet (21) - det bedste fra Studio 55

Studio 55, dk4´s studie i København, har haft besøg af mange bands siden starten i 2013 og frem til nu. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum.

I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set - og ikke kun det enkelte hit. I udvælgelsen af bands har vægten hovedsagligt været lagt på håndspillet musik, med hjerte.
Genremæssigt har der ikke været nogle begrænsninger hvilket har gjort at bredden på, hvad der faktisk bliver spillet rundt om i landet på de mange små scener, er godt repræsenteret.

Nu har vi her på dk4, rystet posen og produceret ”Godt og Blandet - det bedste fra Studio 55”, der er en hyldest til variationen og dansk musik som helhed. Her kan du opleve alt lige fra glad pop, reggae, rock, jazz, rap, blues, swing og glade gensyn i almindelighed.

I denne udgave får vi et nummer med Chasing Grace, Straw Family, Sko-Torp, Mathilde Falch, Mike Andersen, Kamilia Amélie, Claus Hassing, Dario Campeotto, Bryan Rice, Nadia Stein, Aztek, Malene Mortensen & Ole Kock og saxofonist Jakob Dinesen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.