Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Den Juridiske Brevkasse (7)

Hvad gør man, hvis man har et gavekort til en konkursramt virksomhed? Dette og flere spørgsmål svares der på i denne udgave.

En seer har givet sit barnebarn et gavekort i fødselsdagsgave, men nu er den virksomhed, som gavekortet er udstedt af, gået konkurs. Hvad er fremgangsmåden i sådan en situation? En anden fortvivlet spørger er en far, som har solgt sin søns elektriske løbehjul på Den Blå Avis, men køber har ikke betalt for varen. Hvad gør man så?

Se med, når eksperterne hjælper seerne i disse problematiske situationer.

I ”Den Juridiske Brevkasse” svares der på juridiske spørgsmål indsendt af seerne. Vært og jurist Isse Sandorf Jacobsen bringer forskellige juridiske eksperter med i studiet, som hjælper med at svare på spørgsmål inden for netop deres ekspertiseområde. Programmet er ikke et program af jurister til jurister - det er derimod henvendt til dem, som faktisk har brug for hjælp i deres situation. Derfor bliver der ikke slynget en masse paragraffer ud, som kun jurister forstår, men derimod brugt grafik og cases til at forklare de forskellige problemstillinger.

Hvad gør man, hvis man har et gavekort til en konkursramt virksomhed? Dette og flere spørgsmål svares der på i denne udgave.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.