Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Gensyn på dk4

Annonce


Koncert med Helene Hørlyck - live fra Studio 55

Helene Hørlyck er det nye skud på stjernehimmelen af danske sangerinder, som nu kan opleves i Studio 55.

Helene Hørlyck er en dansk crossover-sangerinde, som er kendt for sin smukke klare stemme, der berører publikum dybt. Hun har været mere end 20 år i London, og har haft stor succes på de internationale scener. Nu er turen kommet til Danmark, hvor Helene Hørlyck præsenterer helt nyt materiale. Et flot repertoire med klassiske og nye crossover-sange, der er arrangeret med nordiske ”vibes” og strygeinstrumenter.

Udover sangkarrieren har Helene været sangcoach for nogle af de allerstørste artister i verdenen, og mange kender hende sikkert i rollen som sangcoach for verdens største boyband One Direction, som hun var personlig coach for i alle årene.


Medvirkende:
Helene Hørlyck - Vokal, Søren Mikkelsen - Guitar, bas, cahon, slagtøj, Mikkel Grue - Guitar, Kristian Borregaard - MD, piano, keys, Quinn Frazee - Bratsch, Harriet wheeler - Violin, Kirstine Elise Pedersen - Cello.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit. Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.