Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 19 minutter
Forårets blomster

Meget mere Thy - Kirsten Kjær Museet

Vi er i Thy - og vi er på Kirsten Kjær Museet - et privatejet museum, som blev stiftet i 1981 af to legendariske mænd, nemlig Kirstens halvnevø Harald Fuglsang og dennes mand, John Anderson.

Vi fortæller om baggrunden for at netop de to mænd, som begge er uddannede læger, etablerer museet, og hvordan de med nøjsomhed – og ikke mindst genbrugsmaterialer, har udviklet et beskedent landsted, til et arkitektonisk forunderligt kunstmuseum med bygninger, der pga. knopskydninger nærmest er en labyrint.

Vi skal høre historien om Kirstens farverige liv – om at føle sig anderledes, og om at være kontroversiel og trodse tidens normer ved at lade sig skille og hellige sig malerkunsten.

Se et spot for programmet her
Vi er i Thy - og vi er på Kirsten Kjær Museet - et privatejet museum, som blev stiftet i 1981 af to legendariske mænd, nemlig Kirstens halvnevø Harald Fuglsang og dennes mand, John Anderson. Vi fortæller om baggrunden for at netop de to mænd, som begge er uddannede læger, etablerer museet, og hvordan de med nøjsomhed – og ikke mindst genbrugsmaterialer, har udviklet et beskedent landsted, til et arkitektonisk forunderligt kunstmuseum med bygninger, der pga. knopskydninger nærmest er en labyrint. Vi skal høre historien om Kirstens farverige liv – om at føle sig anderledes, og om at være kontroversiel og trodse tidens normer ved at lade sig skille og hellige sig malerkunsten.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.