Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Helene Fischer So Wie Ich Bin - Backstage

dk4 har eksklusivt fulgt Helene Fischer bag kulisserne i et halvt år op til premieren på hendes turné ”Helene Fischer – So wie ich bin”.

Mere end 40 timers optagelser er redigeret sammen til en times underholdende og indsigtsvækkende dokumentar om tilblivelsen af den tredje live-turné fra den tyske superstjerne. Koncerten ”Helene Fischer – So wie ich bin” er blevet rost til skyerne af anmeldere og publikummer i lande som Tyskland, Schweiz, Østrig og Danmark.

Det var den hidtil dyreste koncert fra den frembrusende sangerinde, og over 180.000 solgte billetter fordelt på 53 shows cementerer Helene Fischer som en af fremtidens største entertainere. Med sin turné har Helene Fischer flyttet grænserne for den populære schlagermusik og tilført genren en helt ny dimension. 12 musikere, 5 dansere - og en af verdens mest anerkendte luftakrobater - flankerer sangerinden i et fantastisk sceneshow, der bl.a. byder på en opsætning af den populære musical Lion King samt en hyldest til Michael Jackson og Celine Dion.

Sidst, men ikke mindst synger Helene Fischer et sublimt udvalg af sine egne sange i nye musikalske arrangementer. Her er det værd at fremhæve titlen: ”Du hast mein Herz berührt”, der er indsunget på ny med et stort 30 mands orkester.

I denne dokumentar har vi fulgt holdet bag succesen. Vi er med fra første møde og følger Helene Fischer og hendes team i planlægningen. dk4 har som den eneste tv-station fået lov at komme helt tæt på, og vi er med hele vejen til premieren på ”Helene Fischer – So wie ich bin”.

Dette er historien bag succesen – rigtig god fornøjelse!

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.