Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Årstidens bøger med Anne-Marie Mai: Sommer

”Druk og digtning er i litteraturhistorien en kendt kombination” indleder Anne-Marie Mai med at slå fast i denne sommerudgave af ”Årstidens bøger”, og efter nogle markante eksempler fra litteraturhistorien når hun frem til præsentation af Jesper Stein nye roman ”Ædru”, der langt han ad vejen er et ubarmhjertigt selvportræt.

Også Rikke Viemose ser sig selv i øjnene med den nye ”Nu taler jeg”, der er udformet som et meget personligt brev fra forfatteren til hendes datter. Derudover er der præsentation og omtale af ”The modern man” af Kristina Nya Glaffey, af Stine Askovs ”Nøjsomheden”, af Emma Bess’ ”Ly” og af Laila Ingrid Rasmussens ”En dag ved havet”.

Blandt de nye digtsamlinger har Anne-Marie Mai udvalgt Morten Chemnitz’ ”Hæld” og Steen Kaalø’s ”hop hop hop”, og programmets klassiker er Holger Drachmanns ”Kærligheds digte”, som Mai har en helt personlig tilgang til. Fra afdelingen med børnebøger handler det om Cato Thau-Jensens ”General Brushane og den lille klæbeånd”, og til allersidst i programmet afslører Anne-Marie Mai sin helt personlige ”Top 3” blandt de omtalte bøger.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.