Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2022 (2:8)

Efter to års pause er der nu igen Sommersang i Mariehaven, som vi kendte det før Coronaen. Helge Engelbrecht & Co. har fornemt besøg også i dette program, hvor musikken får luft under vingerne som altid.

Jette Torp er tilbage i Mariehaven og Helge og Jette har en god og hyggelig snak, inden Jette med stort overskud indtager scenen sammen med sin faste musikalske sideman Jan Kaspersen. Den lokale sanger, musiker og korleder for Ansager Ny Drengekor, Karina Holgersen kigger forbi og synger for på fællessangen ”Lille Idas Sommervise” sammen med Helge, solen skinner og livet er mere end herligt i Ansager denne eftermiddag.

Ann-Mette Elten og gemalen Niels Kirkegaard er også på besøg hos Helge Engelbrecht og sammen med det store sommersangsorkester Neighbours & Friends stævner de ud på det blå ocean og tager publikum med ombord på kærligste vis. Blandt solisterne denne dag er også Morten Husted fra Neighbours & Friends som med sangen Hopkinsville i den grad varmer publikum op til dagens sidste solist Stig Rossen, der denne gang hylder The King, Elvis Presley med et medley af hans allerstørste hits.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Jette Torp og Jan Kaspersen, Karina Holgersen, Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard, Morten Husted og Stig Rossen.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.