Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Daniel O’Donnell-koncert: Live from Nashville (1:3)

I denne koncert tager vi med Daniel O'Donnell på tour ”over there”. Vi skal til countrymusikkens hovedstad, Nashville – og ikke nok med det, vi skal ind i selve hjertet af countrymusikken, det nærmest mytologiske spillested ”The Ryman Auditorium”.

Stedet blev bygget til vækkelsesprædikanter, for at ære gud, med prædiken og tilbedelse for øje. Akustikken er fuldstændig enestående, hvilket underholdningsindustrien senere nød godt af. Scenen har haft besøg af bl.a. Houdini, Mae West, Elvis Presley, Patsy Cline og Johnny Cash. Man kan endda sige, at det var her ”bluegrass” blev skabt. Det er helt sikkert, at den unge ”Daniel O´Donnell” har hørt om stedet med ærefrygt, og i denne koncert står med særlig stolthed og glæde, når han deler ud fra sin musikalske skattekiste, der tager udgangspunkt i netop Countrymusik og hjemstavnsmusik med de mange irere. Derfor har han også medbragt Kevin Sheerin en af Irlands bedste steele guitarister.

I denne første del af koncerten kan du høre: ”I´m going to be a country Boy again”, Tennessee Waltz, Jambalaya, Release me, Ring of fire og Forty shades of Green.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.