Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Iværksættermessen 2005

"Iværksættere er drivende kræfter til at skabe vækst og nye jobs, og en stærk iværksætterkultur er en vigtig kilde til fornyelse i samfundet. Det er regeringens ambition, at Danmark i 2010 skal være i den europæiske elite på iværksætterområdet, så der kan skabes nye forretningsmuligheder og mange nye arbejdspladser. Danmarks skal være et førende iværksættersamfund, hvor alle bidrager med ny viden, nye metoder og nye samarbejdsformer, og hvor ideer og opfindelser omsættes til nye arbejdspladser.
Flere unge skal have mod på at starte egen virksomhed, og i denne sammenhæng spiller uddannelsessystemet en central rolle for udviklingen af de kompetencer, der er nødvendige for at arbejde innovativt og drive egen virksomhed".

På denne baggrund arrangerede Undervisningsministeriet i samarbejde med Selvstændighedsfonden og Young Enterprise i oktober Iværksættermessen 2005 som en del af Uddannelsesforum. På messen kunne man blandt andre møde elever fra en lang række uddannelsesinstitutioner, der på forskellig vis har arbejdet med iværksætter- og innovationsaspektet i undervisningen.

Her kan man se interviews med centrale personer bag Iværksættermessen samt med nogle af de deltagende elever.

Windows Media Player streams

1. Jani Lykke Methmann (Selvstændighedsfonden).


2. Ole Kristensen (Dansk Industri).


3. Valdemar Duus (Undervisningsministeriet).


4. Stig Hulten (Hunderupskolen).


5. Susanne Ewald (Young Enterprise).


6. Elever fra Hunderupskolen.
 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.