Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 08.30
Juice it up
 
 

Annonce


EuropaMagasinet – Folkemødet på Bornholm (3:4) Foto: Jimmy Rehak

EuropaMagasinet – Folkemødet på Bornholm (3:4)

Dette er det tredje af fire programmer fra Folkemødet på Bornholm. Hver aften sendes et nyt program, hvori Rasmus Nielsen debatterer vigtige EU-spørgsmål med Folkemødets kompetente deltagere.

"EuropaMagasinet" produceres med støtte fra Europa-Nævnet. "EuropaMagasinet" produceres i samarbejde mellem altinget.dk, Mediehuset København og dk4 og er en udmøntning af det fælles Flermediale Folkeoplysningsprojekt, der via landsdækkende tv på dk4, internetportalen www.altinget.dk og det digitale tv-programarkiv www.bideo.dk har som mål at producere og vise EU-relevante programmer, -netartikler og -nyheder samt at være forum for programleverandører og andre aktører med fokus på EU-oplysning og EU-debat.

Samtlige udgaver af "EuropaMagasinet" kan når som helst genses på www.bideo.dk og europamagasinet.dk4.dk. Læs mere på www.altinget.dk, www.bideo.dk og www.dk4.dk.

Programleverandører med kvalitative, EU-relaterede tv-programmer kan maile tv Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med henblik på visning.

"EuropaMagasinet" produceres med støtte fra Europa-Nævnet

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce