Annonce


Koncert med Helene Fischer: ”Sommer-Event 2013” Waldbühne, Berlin

Helene Fischer hører til den udvalgte gruppe af kunstnere, der ikke længere behøver at bevise noget. Hun er den komet, man bare må se, når det kommer til de tysktalende stjerner.

Hendes turnere bliver set af mere end 200.000 begejstrede mennesker, hun modtager guld- og platinplader og har modtaget flere priser af den populære ”Echo Preis”.

I 2013, fyldte hun den smukke Waldbühne i Berlin med koncerten ”Sommer-Event 2013” – og som altid giver Helene Fischer, alt hvad hun har.
Koncerten starter med formålserklæringen fra Robbie Williams ”Let Me Entertain You” - hvilket hun så gør, sammen med en mængde dansere.

Koncerten har som altid, når det er Helene Fischer, en masse forskellige musikalske genrer, alle leveret med ægthed og stor kærlighed til musik, - og derfor kan hun, som en af de få, slippe af sted med at blande rock, schlager og musical, uden at miste sit publikum.

Det varer ikke længe før Helene Fischer kommer til Danmark. Har man billet, kan man her få et indblik i, hvad der er i vente - og har man ikke, kan man sidde og ærgre sig i det skjulte.

Se ”Sommer-Event 2013”, med en oplagt Helene Fischer og spændende gæstevisit af Santiano, her på dk4!


Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce