Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Sommersang i Mariehaven 2015 (4:10)

Sommeren er kommet til Ansager også i denne dk4-udgave af Sommersang i Mariehaven, hvor Helge Engelbrecht har fine gæster og endda fra det store udland.

Sommersang i_Mariehaven_2016_4_Bruce_GuthroForsangeren i Run Rig, canadiske Bruce Guthro er på scenen i forrygende samspil med husorkesteret Neighbours & Friends foruden egne musikere Matt Bashford og Roisin Ryan. Casper Hundebøl fra Neighbours & Friends debuterer som sangskriver med ”Never Really Gave Love A Try” og giver sangen sit helt eget udtryk.

Ann-Mette Elten og gemalen Niels Kirkegaard, også kendt under navnet PS12, får publikum op af stolene og det samme gør Anne Dorte Michelsen og pigerne i gruppen Venter på Far. Gruppen er på første-gangs-visit i Mariehaven og det er tydeligt at det behager både publikum og Venter på Far. Ann-Mette Elten og Helge Engelbrecht synger for på én af vore mest kendte og elskede fædrelandssange ”I Danmark er jeg født” og som altid er der en ganske særlig stemning i Mariehaven.


Medvirkende:
Bruce Guthro, Venter På Far, Casper Hundebøl, PS 12, Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen


Sommersang i_Mariehaven_2016_4_Venter_paa_far

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.