Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Villum & Schmidt til søs (2:3)

Sidste år besteg de Afrikas højeste bjerg, men denne gang tager de en udfordring op på de hjemlige breddegrader – dog uden på nogen måde at være på hjemmebane. Skuespiller og instruktør Tomas Villum og komiker Jonas Schmidt er stukket til søs med Nordsjællands Sejlerskole, hvor udfordringen er at bestå Duelighedsprøven i sejlads.

Med Mikkel Behas jordomrejse som forbillede, skal begreber som grundstødning, vigepligt, pejling, navigation, motorlære meget mere finde plads i hovederne på de to drengerøve, som dog alligevel ser alvoren i projektet.

Udstyret skal være i orden og redningsvesten spændt, når de to kammerater, med Skovshoved havn som udgangspunkt, tager os med på en uges tur.
Sejladsen, og dermed sejlerskolen, foregår i en 37 fods Hanse, og gennem tre programmer, som vises på dk4, får vi indblik i både de praktiske og teoretiske sider af sejladsen.

Men den lærerige tur byder også på trolling-fiskeri ved Helsingør, maveplasker på baderingen og en udflugt til Christianshavn, hvor de ser storbyen fra vandet.
Brikkerne falder så småt på plads, for de to landkrabber, og det bliver spændende at se, om de to kammerater består, men programmerne giver også tips og relevant viden om fx forsikringer, for dem, der overvejer at købe en båd.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.