Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Kniv og gaffel: Restaurant Kohalen

Hvis vi nu tænker på Matador og den hjemmelige stemning i Jernbanecafeen, og så tager den omhu, som menuen i Postgaarden blev udsat for, så begynder man at få fornemmelsen af den afslappede frokostrestaurant Kohalen, der ligger i Aarhus.

Den har ligget der siden de gode gamle dage, hvor landmændene kom ind til byen med deres kreaturer til slagtning – og så lige slog et slag forbi til en bid brød.

I dag er den forpagtet af Jes og Rita Laustsen, der er kendt som parret fra Kohalen. De betragter deres arbejde som et ophold i deres andet hjem og de fleste gæster som bekendte. Jes har forpagtet restauranten i godt og vel 20 år, Rita skulle bare hjælpe til i en kort periode, men 19 år senere er hun stadig på ”prøve”. Selvom det går stærkt med byfornyelse og havneprojekter i Aarhus, så har Stadsarkitekten udnævnt bygningen med Kohalen som bevaringsværdig, det vil sige, der forhåbentlig stadig er mange år endnu, hvor man kan smutte ind til et stjerneskud, noget stegt flæsk eller måske Danmarks bedste bøfsandwich anno 2018. Her i programmet kan du i hvert fald få en lille ”smagsprøve”.

Se et spot for programmet her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.