Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Naturligvis (7) – Ansigts zoneterapi.

I denne udgave af Naturligvis er vi så heldige, at få besøg af Lone Sørensen, som selv om hun underviser i 26 lande, ikke er så kendt i Danmark.

Hun har ud fra besøg hos indianerne i Andesbjergene, og urgamle vietnamesiske og kinesiske behandlingsformer, fundet frem til sin helt egen behandlingsmetode via ansigtet.

Tanken med programrækken "Naturligvis" er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem.
Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning.

I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patient også om behandlingsforløbet.

Peer Heissels bog "Dit ansigt er en sladrehank" kan købes i dk4 butikken.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.