Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Naturligvis (8) – Tankefeltterapi

Denne gang vil vi rette blikket mod et relativt nyt felt, som kaldes energipsykologi, og den mest kendte form i Danmark er tankefeltterapi eller TFT.

En af de absolutte banebrydere indenfor tankefeltterapi i Danmark er Lars Mygind, master trainer og behandler med 10 års erfaring og ham får vi på besøg.

Tanken med programrækken "Naturligvis" er at vise, hvad der foregår indenfor den behandling af de fleste sygdomme i Danmark, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem.
Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning.

I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at finde en løsning på. I hvert program har han derfor besøg af en behandler, som gennem sit arbejde har vist en vej ud af problemet. Og i mange tilfælde fortæller en patient også om behandlingsforløbet.

Peer Heissels bog "Dit ansigt er en sladrehank" kan købes i dk4 butikken.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.