Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Campingmagasinet

What2Watch - uge 35

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

“Idioten” er en dansk drama-film fra 2023 instrueret af Kasper Rune Larsen. Filmen følger Tobias (spillet af Kasper Rune Larsen) og Cille (spillet af Sarah Juel Werner), der står på tærsklen til et nyt kapitel i deres liv med en baby på vej. Tobias opdager også, at hans kald i livet er at blive skuespiller, så han kan underholde og glæde menneskene omkring ham. Men det unge pars optimisme bliver udfordret af en omverden, der konstant ønsker at holde dem fra at udleve deres drømme.

“Shabholm” er en dansk film af satirekollektivet Gigis og er opfølgeren til animationskomedien “Blokhavn” fra 2020. Filmen følger en gruppe venner, der rejser til Bornholm, som nu er blevet købt af en oliesheik og forvandlet til et mellemøstligt ferieparadis kun for Shababs. Men er ferieparadiset for godt til at være sandt, når Pia Støjmund vil lukke grænsen til Shabholm?

“Huset” er en ny dansk dramaserie af bl.a. Kim Fupz Aakeson. Fire fængselsbetjente tvinges til at foretage nogle store ændringer i det fængsel, de arbejder i, for at redde deres job. Men disse ændringer forstyrrer den skrøbelige magtbalance blandt fangerne og gør dagligdagen til en kamp for overlevelse. På rollelisten finder vi David Dencik, Sofie Gråbøl, Bjarne Henriksen og Charlotte Fich.


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.