Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 42

I dette afsnit af What2Watch ser vores anmeldere på Martin Scorsese-filmen "Killers of the Flower Moon", Netflix-krimiserien "Bodies" og på 2. sæson af den historiske DR-dramaserie "Carmen Curlers".

"Killers of the Flower Moon" er et western krimidrama, der er instrueret og produceret af Martin Scorsese. Filmen er baseret på bogen af samme navn af David Grann, der handler om en række mord på medlemmer af Osage-stammen i Oklahoma i 1920'erne, efter at der blev fundet olie på deres land. Filmen har Leonardo DiCaprio, Robert De Niro og Lily Gladstone i hovedrollerne, samt Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow og Brendan Fraser i biroller. Filmen er det sjette samarbejde mellem Scorsese og DiCaprio og det tiende mellem Scorsese og De Niro. Filmen havde premiere på Cannes Film Festival den 20. maj 2023 og fik rosende anmeldelser for både manuskript, musik, fotografering, produktion design og skuespil. Filmen vil senere blive tilgængelig på streamingtjenesten Apple TV+.

"Bodies" er en krimiserie, der kommer på Netflix i oktober 2023. Serien er baseret på den grafiske roman, af samme navn, af Si Spencer og flere illustratorer. Serien handler om fire detektiver i fire forskellige tidsperioder i London, der finder sig selv efterforske det samme mord, og opdager en sammensværgelse, der strækker sig over 150 år. Serien er skabt af Paul Tomalin. De fire detektiver i "Bodies" er: Jacob Fortune-Lloyd som DS Karl Whiteman, en charmerende eventyrer i 1940'ernes London, Kyle Soller som DI Edmond Hillinghead, en ambitiøs efterforsker i 1890'ernes Whitechapel, Amaka Okafor som DS Shahara Hasan, en handlekraftig og intelligent detektiv i 2010'ernes London og Shira Haas som DC Iris Maplewood, en hukommelsesløs overlever i et post-apokalyptisk 2050.

"Carmen Curlers" er en historisk dramaserie, der er inspireret af den sande historie om Axel Byvang, der revolutionerede frisørbranchen med sin opfindelse af elektriske hårruller i 1960'erne. I sæson 2 følger vi Axel (Morten Hee Andersen) og Birthe (Maria Rossing), der nu er et par og driver virksomheden Carmen Curlers sammen. De oplever stor succes både i Danmark og i udlandet, men også nye udfordringer, som truer med at ødelægge deres forhold og forretning. De må også håndtere de sociale og kulturelle forandringer, der præger Danmark i slutningen af 1960'erne, såsom ungdomsoprør, kvindefrigørelse og hippiebevægelse.
Sæson 2 af "Carmen Curlers" har premiere på DR1 13/10 2023 og består af otte episoder.


I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.