Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

LIVET PÅ LAGNERNE

Kodeordene er kærlighed, ærlighed, ægthed og mangfoldighed. Glem alt om reality-tv og konstrueret virkelighed, når dk4 åbner dørene til 31 pars soveværelser.

Det er i soveværelset – på lagnerne - vi til daglig rører hinanden, viser ømhed – eller ligger med ryggen til. Det er hér, vi er nøgne for hinanden og hér sexlivet udspiller sig.

Se programmerne GRATIS på dk4.tv her


dk4’s nye programserie ”Livet på lagnerne” er minimalistisk tv med store følelser. I 31 programmer á 10 minutters varighed, inviteres seerne indenfor i helt almindelige menneskers soveværelser. Her i hjemmets hjertekammer, får vi parrenes intime bekendelser – og de taler åbent om kærligheden til hinanden - og om deres parforholds op- og nedture.

Det unikke ved samtalerne er, at vi her oplever almindelige mennesker af kød og blod. Det kunne være dig, mig – kollegaen eller naboen. Glem alt om reality-tv og konstrueret virkelighed – her ser vi det lille kærtegn, fornemmer sensualiteten, livsglæden – vi hører gråden i stemmen eller registrerer sarkasmen. Det er virkelighed. Det er ægte. Det er livet på lagnerne anno 2014.

Her er eksempel:


Livet paa_lagnerene_Ulla_og_Brian_lilleKarriere og stress reducerede livet på lagnerne til ren discount. Men så opdagede Ulla og Brian erotikkens åndelige dimensioner - og det sætter helt nye standarder for sexlivet.

Se video




Seerne kan også møde Erik og Henny – naturistparret, der altid har været glade for sex og for hinanden, også som pensionister. Hemmeligheden er, at blæse på samfundets skønhedsidealer - og de mestrer stadig kunsten at ”knalde” forlig! – Eller Silja og Lasse, som mødtes i 2. g. Dengang var de begge jomfruer, men snart er gymnasietiden forbi. Silja vil rejse ud i verden, Lasse vil studere i Danmark. Hvad skal der nu ske? Ali og Sofie åbner også døren til deres soveværelse - præstedatteren og muslimen, som blev ramt af Amors pil. Men parforholdet koster, for familie og venner ser skævt til den religions-blandede kærlighed. Hvordan tackler man det? Det er således 31 – meget forskellige - programmer, som i kraft af deres ærlighed og følelsesmæssige potentiale, er bredt appellerende.

”Livet på lagnerne” er produceret af Copenhagen Film & TV for dk4 med støtte fra Det Danske Filminstituts Public Service Pulje. Claus Ladegaard, medlem af Public Service Puljens styregruppe, siger om projektet:

”Serien er et anderledes portræt af mangfoldigheden i Danmark og der er tale om original og betydningsfuld historieskrivning om hvem vi er som befolkning og som individer lige nu.”

”Livet på lagnerne” sendes på dk4 hver aften fra den 1. marts til den 31. marts.

Sendetidspunkter findes på www.dk4.dk/tv-guide

Læs mere om parrene og temaerne i Politikens tillæg Lørdagsliv og hver dag på Politiken.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.